Yogatime Facebook Fan Page Yogatime Facebook Grubu Yogatime Twitter Yogatime FriendFeed Yogatime Foursquare
Dide Çelen Ramok

Yogatime Yoga Eğitmenlerinden Çelen, Yoga’ya daha sağlıklı bir yaşam için başladığında, henüz “yoga” hakkında gerçek bir fikre sahip değildi. 2005 yılında yoga’nın sadece beden ile yapılan fiziksel bir aktivite değil aynı zamanda çok daha derinlerde bir yerlerdeki gerçeklik olduğunu farketti.

Kısa bir süre sonra yoğun yoga yapmak amacıyla ve yoga’nın felsefesine olan merakı sayesinde 2007 yılında Zeynep Aksoy’un Yoga Alliance Temel Hocalık eğitimini tamamladı ve sonrasında Sarah Powers'tan Yin Yoga hocalık sertifikasını aldı. 2008’de Donna Farhi ile yoğun eğitime katıldı. Bu süre içerisinde çok değerli hocalarla tanışıp onlarla çalışma imkanı buldu. Godfrey Devereux, Diane Long, Tias Little, Manju Jois, Peter Sterios gibi herbiri kendi tarzında mükemmel olan bu hocaların katkısı ve onlardan öğrendikleri ile çok büyük bir sevgi duyduğu yoga’yı bir hoca olarak paylaşmaya başladı.

Çelen, şimdi de Yoga’nın bir yaşam şekli ve hatta yaşam içersinde olan her bir an’ın yoga olduğu gerçeğini keşfetmeye doğru çıktığı keyifli yolculuğu sizlerle paylaşıyor.